Palveluosuuskunta Casa Granden esittely

 

Palveluosuuskunta Casa Grande on muutaman perheen muodostama yhteisö Keski-Suomessa. Osuuskunta on perustettu vuonna 1997, mutta perheet ovat asuneet yhdessä jo vuodesta 1991. Hetken aikaa yhteinen koti oli Portugalissa, Algarven Aljezurissa, vuoren rinteellä, jossa naapurit kutsuivat paikkaa Casa Grandeksi eli isoksi taloksi.

 

Yhteisön ohjekirjana on Raamattu ja yhtenä tavoitteena on ollut mahdollisimman korkea omavaraisuus viljellen ja varjellen maata Jumalan ja luonnon ehdoilla.

 

Vuosien aikana osuuskunta on tuottanut omiksi tarpeikseen maitotuotteita lehmistä ja vuohista sekä viljellyt vehnää, kauraa, mansikkaa ja erilaisia juureksia. Kanoista on saatu omat luomukananmunat sekä lampaan ja angorakanien villoista on jatkojalostettu villatuotteita. Myös hunajaa on tuotettu omalta mehiläistarhalta.Casa Granden jäsenet ovat tuottaneet mm. seuraavia palveluita

 

Elektroniikkaturvalaitteiden valmistus

 

Koulutus- ja työvalmennuspalvelut

 

Ateljeeompelijan palveluita

 

Ekoasioiden tiedottamista

 

Raamatullista sanomaa

 

 

 

 

 

Jos saavuit sivuillemme suoraan esim. joltakin hakukoneelta, klikkaa tästä niin saat navigointi-palkin näkyviin sivun vasempaan reunaan.